– За пет дена во Бих починале 410 лица од корона, 82 за 24 часа. Србија повторно испратила вакцини, 10.000, од планирание 20.

Кантоналната владеjaчка тројка, која ја исмејувала тројката од претседателството, повторно се најде во иста ситуација.

Уште три гола од Вучиќ, рекол Хазифејзовиќ.