Непознат дечко од Белград се снимал себеси како вози многу побрзо од дозволеното во населено место.

Во еден момент, на снимката може да се види како дечкото достигнува брзина до 130 километри на час и тоа по фреквентната улица во Белград, Кнез Михаилова.

А за да биде “пофраер” со таа брзина и поминал на црвено.

Видеото погледнете го тука.