Слетаа на исто место

Уште еден автомобил падна на брегот каде во БМВ се удавија тројца

Еден автомобил рано утрово излета од патот на Ада Хуја и падна на брегот на Дунав.

Несреќата се случила на истото место каде што на крајот на ноември, тројца млади луѓе се удавија кога БМВ падна во реката.

Патниците и возачот се само полошо удрени, а автомобилот слета странично на бетонската стаза до реката, бидејќи пред падот удриле во друго возило.

Поврзани

Најнови вести

Коментари