Жртвите  се се сопруг, сопруга и дете, пренесува Аваз.Околностите за оваа страшна несреќа се уште се утврдуваат. Се преземаат сите мерки да се откријат причините за оваа голема трагедија, јавуваат локалните медиуми

Истрагата што ја спровеле припадниците на полициската управа во мостар, која ја водел дежурниот кантонален обвинител, траела повеќе од пет часа, а повеќе информации ќе се знаат подоцна.