Огромните гужви во трговскиот центар Ушче почнаа уште пред отварањето на трговскиот центар Ушче, каде што граѓаните на Србија дојдоа да се вакцинираат против корона. Покрај вакцината сите чекаа и бидат меѓу првите 100 за да добијат ваучер во износ од 3.000 динари.

Вниманието го привлекол средовечен брачен пар, кои за време на движењето по скалилата и метежот накратко се разделиле, пренесе порталот Република.рс.

Кога дедото видел дека сопругата останала на почетокот од скалилата, „заробена“ во масата народ, се вратил по неа пробивајќи се во гужвата, а се чини му олеснило кога својата сакана жена ја фатил за рака.

-Љубов во доба на вакцинација, бил еден од коментарите под објавата кој собрал најмногу лајкови.