На интернет се појави видео на кое се гледа како градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ, го јава колешка среде работно време.

На видеото што се појави на Интернет се гледа девојка во канцеларијата како седи на грбот на градоначалникот Драшко Станивуковиќ, а тој и дава инструкции како  се јава коњ, каде и како да го удри со нога симулирајќии јавање. После тоа, девојката паѓа во прегратките на градоначалникот.