Што напишаа СВЕТСКИТЕ МЕДИУМИ за средбата во Охрид на Србија и Косово со ЕУ

Светските медиуми објавија за дијалогот во Охрид, пренесувајќи дека ништо не е потпишано, а прва од обврските е формирање на … Продолжи со читање Што напишаа СВЕТСКИТЕ МЕДИУМИ за средбата во Охрид на Србија и Косово со ЕУ