Лудите сцени кои доаѓаат од Белград само се редат една по друга и не престануваат да изненадуваат, но малку и загрижуваат. Кога ќе го погледнете следното видео, се ќе ви биде јасно. Погледнете за што се работи:

 

 

Ако на прв поглед типов ви изгледа како ѓавол, тој всушност е облечен во костимот на еден од негативците од „Војна на ѕвездите“ познат како Дарт Мол. Што го инспирирало да прошека облечен или поточно да се повози на хауерборд не е познато, ама можеби сакал да биде како Спајдермен кој туркаше автомобил низ белградските улици.

 

А можеби виновни се и планетите, сепак денес се „поклопуваат“ ретроградниот Меркур и петок 13. Кој да знае до што е…