Несекојдневната сообраќајна несреќа се случила пред неколку часа и во населбата Умчари во Гроцка, во близина на Белград. А сцената буквално ги шокирала жителите и не само на куќата во која се забил автомобилот.

Имено, поради лизгавиот коловоз автомобилот излетал од патот и завршил во куќата во позиција која баш и не е за верување и ќе ве натера добро да си ги протриете очите и да се прашате како е ова можно.

 

Жителите на ова место се во шок бидејќи ваква сцена не виделе, а најинтересно од се е дека возачот имал многу среќа и има само полесни повреди.