Во изборна ноќ, Шмит наметна измени во изборниот закон во КОРИСТ НА ХРВАТИТЕ

Високиот претставник на меѓународната заедница за БиХ Кристијан Шмит вечерва, во изборната ноќ, ненајавено наметна измени на изборниот закон кои … Продолжи со читање Во изборна ноќ, Шмит наметна измени во изборниот закон во КОРИСТ НА ХРВАТИТЕ