Косово си е - Косово

Рамуш Хардинај се степа со баба на говорница (Видео)

За време на свеченоста 140 години од призренската лига косовскиот премиер Рамуш Хардинај не го бендиса говорот на една постара госпоѓа па влезе во физичка пресметка со неа, и не успеа без помош на телохранителите да излезе на крај со неа

Поврзани

Најнови вести

Коментари