Протести во Њујорк - Македонија е грчка (ВИДЕО)

Илјадници грчки Американци пеат "Македонија Ксакусти" на протестот за употребата на името Македонија и историските тврдења на ПЈРМ во Њујорк.

Поврзани

Најнови вести

Коментари