На социјалните мрежи се шират потресни сцени снимени пред куќа во Подгорица. Полицијата го приведува таткото и тоа пред децата кои врескаат и се обидуваат да го одбранат.

И додека децата го спасуваат таткото, бегаат од мајката која наводно била насилна.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nvo_budimo_humani (@budimo_humani_cg)

 

Социјалните работници, кои исто така, присуствувале на сцената не реагираат на хистеричните вресоци и плачот на децата, а не се мешаат ни соседите кои добиле закана дека ќе бидат уапсени.

Што довело до апсењето и ваквот однесување на надлежните не е познато. Она што е очигледно е дека сцените се потресни, во исто време и вознемирувачки.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nvo_budimo_humani (@budimo_humani_cg)