ОСУМ КЛУЧНИ РАБОТИ за исходот од средбата ЕУ-Вучиќ- Курти во Охрид

Дијалогот на највисоко политичко ниво во Охрид заврши доцна синоќа, а можеше да се сумира во два збора – постигнат … Продолжи со читање ОСУМ КЛУЧНИ РАБОТИ за исходот од средбата ЕУ-Вучиќ- Курти во Охрид