Цените на аранжманите, како и ценовниците од хотелите, рестораните и кафулињата на плажа, оваа сезона се сè попопуларни на социјалните мрежи. Туристите секојдневно се огласуваат на мрежите, а објавите често се шокантни.

Наводно една таква била создадена во популарното црногорско летувалиште Тиват, на фотографијата можете да видите скршена лежалка и масичка кои чинат 14 евра.

 

Tivat

 

На масата се гледа празно шише, а авторот на фотографијата на шега искоментирал дека „Тито се сончал“ на таа лежалка.

Додека многумина во коментарите ја осудија ваквата понуда, имаше и такви кои беа на мислење „кому не му се допаѓа нека продолжи“.