Застрашувачко аудио за организирање убиство во „куќата на ужасот“ зборува за бруталноста на кланот на Велја Невоља, но и за ладнокрвното договарање на ликвидации.

На снимката се слуша како Вељко Беливук и Марко Миљковиќ со своите соработници го мамат Лазар Вукичевиќ во куќата во Ритопек каде биле извршени најмонструозните убиства.

Од аудио записот, кој го објавија српските медиуми, јасно се слуша као Беливук го планира киднапирањето на Вукиќевиќ и најмоснтруозната ликвидација.

Еве ја снимката: