Неверојатната сцена се случила среде Белград, а целата акција ја снимил некој од соседите од зградата во близина. Инаку, во видеото се гледа како двајца мажи го спречиле лоповот да побегне со пленот.

Се се одиграло на автобуската станица, а лоповот се нашол меѓу мажите кои о „држеле“ додека да дојде полицијата.

Погледнете ја оваа навистина неверојатна сцена:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)