Неверојатна работа го спасила таткото на Маријана Мичиќ од смрт: Еве зошто пеколната направа не експлодирала...(видео)

Небојша Мичиќ, татко на Маријана Мичиќ, е повреден од ексползија на автомобил и неверојатна работа му го спасила животот.

Имено, спрема првичните информации, бомбата била активирана во момент кога Мичиќ поминувал преку лежечки полицаец.

Првите резултати укажуваат на тоа дека бомбата ја закачила препреката, на патот, со што го сменила, насоченото дејство на експлозивот.

Експолозијата целосно го уништила совозачкиот дел, со што Небојша поминал со полесни повреди, односно опекотини по рацете.

На местото на несреќата останал кратер на пешачкиот премин во пречник од 40 см. и длабок околу 8 см. а Небојша излегол од колата.

Тој бил сам во автомобилот, а водителката Маријана изјавила дека автомобилот не е нејзин и дека не се води на нејзино име веќе седум години.

Поврзани

Најнови вести

Коментари