Пандемијата трае веќе повеќе од една година и веќе и врапчињата знаат како се пренесува короната, но очигледно на некои луѓе им е тешко да усвојат одредени хигиенски навики, па треба да им се „црта“.

Доказ е и фотографијата со порака што стои на една менувачница во Белград.

„Ве молиме да не ги лижете прстите кога ги броите парите…“, пишува на објавата.