На својот Инстаграм профил министерот за финансии на Република Србија објави видео со хаштаг #ОнаКогаТеВозиПретседателотНаСрбија.

Претседателот на Србија во неколку наврати изјавил дека со министерот Мали се возат вонеговата „шкода“, особено навечер кога државните обврски го дозволуваат тоа

Сега имаме можност да видиме како тоа навистина изгледа.