На Редит може да се најдат многу интересни работи – од смешни фотографии од некои по малку морбидни работи. Овој пат вниманието го привлекла фотографијата од Белград, поточно од блоковите во Нов Белград каде е прикажано како се сушат алишта.

Фотографијата е ставена во секцијата „урбан пекол“ и на прв поглед навистина делува помалку застрашувачки особено што не е јасно како се пружаат алиштата.

Коментарите на корисниците се различни, некои се шокирани, други воодушевени, а рамнодушни нема.
– Имаат некој многу висок човек кој им ги собира алиштата, се пошегувал еден корисник.
Погледнете ја фотката и се ќе ви стане јасно.