Нови докази

Јелена убиена во студиото на сопругот, ѕидовите чистени со варикина

Новите докази укажуваат дека токму во семејната куќа на Марјановиќ е убиена Јелена, како и тоа зошто инспекторите сметаа дека смртоносните удари и се зададени токму во студиото во кое снимала

Сите докази упатуваат на заклучокот дека пејачката на „Гранд" Јелена Марјановиќ е маченичку убиена во музичкото студио внатре во куќата на Марјановиќ, каде е пронајдена и крпа со засушена крв.

Новите докази кои укажуваат дека токму во семејната куќа на Марјановиќ е убиена Јелена, како и тоа зошто инспекторите сметаа дека смртоносните удари и се зададени токму во студиото во кое снимала, каква е крпата со засирена крв видена на прозорецот од тоалетот и зошто траги од варикина имало по ѕидовите од куќата, пишува во новиот број на српски Курир.

Поврзани

Најнови вести

Коментари