Град за 7 минути предизвика штети во регионот (ВИДЕО)

Противградните стрелци велат дека исфрлиле ракети и пред надлежните да го наредат тоа, но не помогнало.

Град со големина на лешник, кој вчера паѓал 7 минути, обелел и уништил сѐ во селото Миличеви над Чачак.

На интернет се појавија и снимки од Карагуевац на кој се гледа како паѓа град.

Невремето го зафати и Белград.

Поврзани

Најнови вести

Коментари