Еди Рама за албанските мигранти – ЖРТВЕНИ ЈАРЦИ на неуспешната британска политика

Албанскиот премиер Еди Рама ја обвини Велика Британија во интервјуто што го даде за Би-Би-Си дека ги користи Албанците како … Продолжи со читање Еди Рама за албанските мигранти – ЖРТВЕНИ ЈАРЦИ на неуспешната британска политика