Босанец се пофали на Фејсбук: Брат, спиев со жена ти! Крајот е потресен!

Драматичен статус на Фејсбук на еден сараевчанец предизвика вистински хаос во градот.

„Да го поздравам другарот од Серденик, и да му кажам вака јавно, но анонимно дека спиев со жена му. Алал, бураз, ама не можам веќе да го чувам тоа во себе, ме уби совеста. Другарот од Бистрик", напишал анонимниот маж на страницата Spotted: Sarajevo.

По кратко се јавил извесен Денис, кој не знаел дали се мисли на него но делувал - за секој случај: Јас ја претепав жена ми за секој случај :)

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари