Вељко Беливук, викан Веља Невоља, обвинет дека е водач на криминална група која ги сторила најмонструозните кривични дела во соседството, вчера по трет пат стана татко.

Неговата сопруга Бојана се породила во една приватна белградска клиника. Инаку, таа кусо по неговото апсење отпатува во Грција, но пред породувањето се вратила, пишуваат Новости.

Веља и Бојана имаат уште две деца, син и ќерка. Веста за раѓањето Беливук ја дочекал во ќелија во притворскиот дел на Централниот затвор во Белград, каде чека обвинението да стане правосилно и, секако, почетокот на судењето.