Ништо од свадбата

Лозано и Савка ја раскинаа свршувачката

После 9 години врска, Влатко Лозановски и манекенката Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката.

После 9 години врска, Влатко Лозановски и манекенката Савка Грачанин ја раскинаа свршувачката.

Савка веќе не живее во нивниот заеднички стан во Кисела Вода, а се шушка дека причина за разделбата било неверство.

Инаку, пејачот минатата година ја побара раката на Савка на нејзиниот роденден, а сега во септември требаше да прават свадба во родното Кичево на Лозано.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари