И СЕ МОЖЕ

Драгана Мирковиќ има возен парк од 3,5 милиони евра

Имаат пари и им се може. Српските ѕвезди имаат милионски суми инвестирано во автомобили и многу од нив немале змија во џебот кога бирале миленик на четири тркала. Фолкерката Драгана Мирковиќ со возен парк од 3,5 милиони евра е прва кога се во прашање автомобилите.
По неа следуваат нејзините колешки од естрадата Лепа Брена, Цеца Ражнатовиќ, Миле Китиќ, Сека Алексиќ и Саша Ковачевиќ. Се чини дека српските естрадни ѕвезди немаат проблем со финансиите кога купуваат луксузни автомобили кои станаа нивни статусни симболи кои укажуваат на тоа кои се тие и дека наспроти кризата и понатаму се најплатени пејачи или пак имаат богати сопружници.

Поврзани

Најнови вести

Коментари