Масовен сенароден собир

Во живо: Митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Прилеп вечерва е домаќин на голем сенароден митинг на градскиот плоштад "Методија Андонов – Ченто". Коалицијата "За подобра Македонија" предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе ја претстави програмата "РЕАЛНО" и стотина проекти за градот пред илјадници прилепчани. Митингот кој ќе започне наскоро според фотографиите ќе биде еден од најмасовните на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп, каде што партијата традиционално освојува големи победи.

Најнови вести