СКАНДАЛОЗНО

Средношколки проститутки се продаваат на Албанци - еве за колку пари!

Половина година по тврдењето дека ученички од средно училиште во Врање го нудат своето тело на улица по цена од 10 до 20 евра, не се промени многу во меѓувреме.

Половина година по тврдењето дека ученички од средно училиште во Врање го нудат своето тело на улица по цена од 10 до 20 евра, не се промени многу во меѓувреме.

Девојките своите услуги ги нудат на улица, а најчести корисници се албански возачи, кои поминуваат по тие улици.

Девојките од Врање според тврдењата на локалните медиуми заминуваат и во Прешево каде исто така го нудат своето тело на Албанците.

-Во светот на проституцијата ме вовлече другарка од училиште. Има уште неколку кои се проституираат. Видоа дека сум очајна и без скршен денар, со искинати фармерки од пазар, во стара јакна која ја земав од мајка ми. Знаеја се за мене и ме вовлекоа во овој бизнис."- рекла П.Ф. од Врање.

.

Поврзани

Најнови вести

Коментари